O nama


MS-Film“ studio nalazi se u Ljuboviji, ali radimo bilo gde u Srbiji, regionu ili svetu. U opisu naših delatnosti su fotografske usluge, proizvodnja kinematografskih dela, audio-vizuelnih proizvoda i televizijskog programa.

Naše reference su saradnja sa nekoliko domaćih filmskih produkcija, aktivno učestvovanje u snimanju igranog filma „Ljubovijski odred 1914“, snimanje dokumentarnog filma o gradnji mosta „Bratoljub“ na reci Drini, saradnja sa brojnim estradnim umetnicima za koje smo radili muzičke spotove, fotografije, dizajn CD omota, plakate… Zatim, nekoliko firmi za koje smo radili dizajn korporativnog identiteta i ono što je za nas veoma bitno, veliki broj spoljnih saradnika, kolega fotografa, video snimatelja i grafičkih dizajnera.

Imamo pouzdan i efikasan tim stručnih ljudi, željnih dokazivanja koji će vam uvek ponuditi i dati više od očekivanog. Naša zvezda vodilja su zadovoljni klijenti i povratne informacije koje dobijamo od vas.

Sada vam nudimo mogućnost da snimite svoje venčanje ili neku drugu svečanost istom opremom koja se koristi u filmskoj i televizijskoj produkciji. Snimanje dSLR fotoaparatom ili Canon C100 filmskom kamerom potpuno je drugačije od snimanja standardnom HD kamerom. Korišćenje svetlosno moćnih objektiva omogućava snimanje u mračnijim uslovima bez neophodne upotrebe dodatnog osvetljenja. Mala dubinska oštrina daće filmu poseban čar tako da ćete na finalnom snimku imati utisak da prisustvujete bioskopskoj projekciji. Sve to dopunjuje se tehnikom snimanja, režijom u realnom vremenu, filmskim kadriranjem, upotrebom profesionalne filmske opreme, postprodukcijom… Deo spotova za venčanja iz naše produkcije možete pogledati na linku video.

Pored tri stalna snimatelja naš tim čine i dva fotografa. Kod fotografisanja venčanja imamo jasan cilj, vama i vašim pokolenjima želimo da na kreativan način omogućimo da kroz nekoliko decenija zajedno prelistavate fotografije odštampane na najkvalitetnijem papiru i obrađene sa posebnom dozom pažnje na detalje. Svaku fotografiju obrađujemo pojedinačno i u stilu koji vi izaberete. Jedan deo fotografija možete da pogledate u galeriji ili na facebook stranici.